Yhteystiedot

Anne-Mari Hakkarainen
Otsonpolku 5
70400 KUOPIO

040-511 9892
annemha@dnainternet.net

Esittely

 

 

Hei, olen Anne-Mari Kuopiosta. Asumme perheeni kansssa lähiössä n. 5 km päästä keskustasta pohjoiseen, rauhallisella omakotitalo alueella.

Kotona asustaa mieheni lisäksi enää nuorimmainen tytär, vanhempi tytär ja poika ovat jo omissa kodeissaan.  Lisäksi asustaa  6 shelttiä, joista 4 on narttua ja 2 urosta sekä lisäksi 1 narttu sijoituksessa Tuusniemellä.

Kissoja 4, joista 3 urosta ja 1 narttu. 

Ensimmäinen sheltimme tuli taloomme vuonna 2006 ja olinkin sanonnut, että toista koiraa ei meille tule, koska meillä oli ennestään jo uros collie ( joka eli 14v.) ja pari kissaa, mutta nuorimmainen tyttö sai meidät ylipuhuttua toisesta koirasta. Aluksi ei edes narttu käynnyt kysymykseen, mutta hyvillä perusteilla sai tytär meidät ylipuhuttua. Tätä päätöstä en ole katunut. Rotu on viennyt mennessään ja olenkin ihmetellyt näin jälkikäteen, miksi meillä ei ole ollut aikaisemmin tätä ihanan rotuista koiraa.

Nuoruuden kodissani meillä oli aina koira, enimmäkseen kylläkin metsästyskoiria. Kissat ovat olleet myös lähellä sydäntäni. Olen aina pitänyt kissoista ja vuosien varrella kerännyt kaikenlaista kissoihin liittyyvää.

Olen toiminut Savo-Karjalan sheltit ry:n puheenjohtaja neljä vuotta.

Olen Suomen Kenneliiton jäsen.

Kasvattajanperuskurssin suoritin vuonna 2008. Mintolan kennel nimen sain vuonna 2009.

Keväällä 2011 aloitin kehätoimitsijan peruskurssin, teoria osuus suoritettu ja yksi käytännön kehäharjoittelu  takana. En kuitenkaa käynnyt loppuun asti harjoittelua, joten en ole pätevä kehätoimitsija.

Koiranäyttelyissä käydään jonkun verran ja siellä onkin saannut tutustua moniin eri sheltin omistajiin, joista onkin tullut hyviä ystäviä.  

Ensinmäinen pentue syntyi v. 2008